Resultaten voor kleren

kleren
 
Teken net als Philippe Gilbert voor cleane kleren.
Zo trekken we sportmerken samen over de streep om schone kleren te produceren. Help kledingarbeidsters aan een leefbaar loon en een veilige werkplaats door net als Philippe Gilbert onze petitie te tekenen. Zo trekken we sportmerken samen over de streep om schone kleren te produceren.
Kleren 6 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. kleren zelfst.naamw.Uitspraak: klern wat je over je lichaam aantrekt Voorbeeld: in je nette kleren naar een receptie gaan'Synoniemen: kleding, kledij Kleren maken de man. door mooie kleren maak je een goede indrukniet in je kouwe kle. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/kleren.:
Over ons Schone Kleren Campagne.
Over de Schone Kleren Campagne. vrijdag 13 juni 2014. De Schone Kleren Campagne wil de vuile was van de mondiale kledingindustrie buitenhangen en eist schone kleren. De Schone Kleren Campagne werd in 1995 in Vlaanderen opgericht door meer dan tien organisaties.
Het Vlaams woordenboek kruipen, niet in de kleren.
kruipen, niet in de kleren. Als je van iets last hebt, is de juiste uitdrukking: het kruipt NIET in de kleren. Als het wel in de kleren zou kruipen en bijvoorbeeld niet in de benen, dan heb je er geen last van.
kleren Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: kleren DE kleren EN kleren ES. Definities op Encyclo.nl: kleren 1x. Vertalingen kleren NLFR. kl er n.
Krijg de kleren Ministerie van Unieke Zaken.
Krijg de kleren. Home / Het Dept. Krijg de Kleren. De T-shirts en marcellekes van het Ministerie worden stuk voor stuk en met veel zorg bedrukt met watergedragen pigment inkt op organisch katoen op het kabinet verscholen in een hol in de Antwerpse zuiderkempen.
Merkkleding outlet online kopen Goedkope merkkleding bestellen bij Kleren.com.
De grootste online merkkleding outlet voor dames, heren en kinderen. Kleren.com is de merkkleding outlet winkel online met meer dan 4000 artikelen waarbij de kortingen oplopen tot 80% van de originele retail prijzen. Nooit meer wachten tot de sale, want bij kleren.com is het altijd sale!
Giks Mode: Koop of reserveer uw kleren online!
Teens Girls 8years-16years. Teens Boys 8years-16years. Vervoer is gratis vanaf een aankoop van 75. 32 056 96 78 89. BTW BE 0464.863.590. Elke werkdag bereikbaar van 8u30 tot 11u30 en van 13u tot 15u. Bekijk hier de meest gestelde vragen.
Synoniemen van kleren; ander woord voor kleren synoniemen.net.
dracht, goed, klederdracht, kledij, kleed, kleedsel, kleergoed, kleren, kloffie, kostuum, spullen, tenue, tooi, uitdossing, uitmonstering goed zn.: dracht, kleding, kledij, kleren, pak, plunje, tenue plunje zn.: goed, kleren, kloffie, pak kleedsel zn.: kledij, kleding, kleren. woordverbanden van kleren grafisch weergegeven.
De kleur die al je andere kleren er duurder doet uitzien Style Nina HLN.
De kleur die al je andere kleren er duurder doet uitzien. Timon Van Mechelen. 08 december 2017. Deel 0 Tweet. Style Een officiƫle reden zit er niet achter, maar modekenners investeren niet voor niets al jaren in de bekende en peperdure camelkleurige jas van Max Mara.
kleren Vertaling Nederlands-Duits.
Kleren maken de man. door mooie kleren maak je een goede indruk Kleider machen Leute. niet in je kouwe kleren gaan zitten. aangrijpend zijn nicht teilnahmslos sein. Een ongeluk met een kind gaat je niet in je kouwe kleren zitten.
kleren WikiWoordenboek.
Spaans: indumentaria es v, ropa es v, ropaje es m, vestidos es m mv, vestuario es m. meervoud van het zelfstandig naamwoord kleed. Het woord kleren staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd kleren herkend door.

Contacteer ons