Zoeken naar kleren

kleren
 
Over ons Schone Kleren Campagne.
Over de Schone Kleren Campagne. vrijdag 13 juni 2014. De Schone Kleren Campagne wil de vuile was van de mondiale kledingindustrie buitenhangen en eist schone kleren. De Schone Kleren Campagne werd in 1995 in Vlaanderen opgericht door meer dan tien organisaties.
De Idioten én hun publiek gaan volledig uit de kleren VIER.
kleren Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: kleren DE kleren EN kleren ES. Definities op Encyclo.nl: kleren 1x. Vertalingen kleren NLFR. kl er n.
De kleren van de leider Algemeen Pelckmans Pro.
De invulling ervan hangt af van de veranderende context, uitdagingen en personen. De kleren van de leider heeft het over de ware betekenis van leiderschap, maar ook over de perceptie, de rollen en verantwoordelijkheden, de overtuigingen en motivaties van de leider.
Het Vlaams woordenboek kruipen, niet in de kleren.
kruipen, niet in de kleren. Als je van iets last hebt, is de juiste uitdrukking: het kruipt NIET in de kleren. Als het wel in de kleren zou kruipen en bijvoorbeeld niet in de benen, dan heb je er geen last van.
kleren WikiWoordenboek.
Spaans: indumentaria es v, ropa es v, ropaje es m, vestidos es m mv, vestuario es m. meervoud van het zelfstandig naamwoord kleed. Het woord kleren staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd kleren herkend door.
Het Vlaams woordenboek kruipen, niet in de kleren.
kruipen, niet in de kleren. Als je van iets last hebt, is de juiste uitdrukking: het kruipt NIET in de kleren. Als het wel in de kleren zou kruipen en bijvoorbeeld niet in de benen, dan heb je er geen last van.
Kledij / kleding / kleren.
Kledij / kleding / kleren. Gebruik je kleding, kledij of kleren in de volgende zin: Tieners zijn erg bezig met hun kledij/kleding/kleren? Kleding of kleren heeft de voorkeur in deze zin. Kledij is ook correct, maar heeft een beperkter gebruik dan kleding of kleren.
Sexy Utopianen uit de kleren Gossip Telegraaf.nl.
Entertainment / Gossip. Sexy Utopianen uit de kleren. 2018 in GOSSIP. Bewoners van het beloofde land hebben de lente in hun bol, maar daar is niet iedereen blij mee. Hoe de Utopia-verkiezing afloopt zie je dinsdagavond vanaf 19.30 uur bij SBS 6.
De meest foute kleren van sollicitanten Jobat.be.
Of wil je dat je potentiële werkgever meer oog heeft voor je kleren dan voor wat je te zeggen hebt? Dresscode voor een sollicitatiegesprek: de do's.' Kies de meer saaie kleren uit je kleerkast. Met een kostuum, een hemd of een bloes maak je op zowat elke recruiter een goede indruk.
Kleren opvouwen doe je beter zo Het Nieuwsblad.
Als het van de maker van dit filmpje afhangt, vouwen we binnenkort onze kleding helemaal anders op. Door je kleren verticaal op te vouwen, kan je heel snel zien wat je nu eigenlijk allemaal in je kast hebt liggen. Handig, maar het excuus ik wist niet dat ik deze trui al had, kan je na het shoppen wel niet meer gebruiken.
Teken net als Philippe Gilbert voor cleane kleren.
Zo trekken we sportmerken samen over de streep om schone kleren te produceren. Help kledingarbeidsters aan een leefbaar loon en een veilige werkplaats door net als Philippe Gilbert onze petitie te tekenen. Zo trekken we sportmerken samen over de streep om schone kleren te produceren.

Contacteer ons