Meer resultaten voor kleren

kleren
 
Campagnes Schone Kleren Campagne.
Doe mee /. In de mondiale kledingindustrie verdienen de arbeidsters voor het grootste deel vrouwen zelden meer dan het equivalent van zo'n' US 2 per dag. Daarvoor moeten ze heel lange dagen werken, 60-70 uur/week, soms nog meer tijdens piekperiodes.
Hoe koopt u schone" kleren? VRT NWS. VRT NWS. Play knop. VRT NWS.
Hoe koopt u schone" kleren? Of kleren schoon" zijn of niet, dat is soms moeilijk te achterhalen. Maar met dit trucje kan u alvast op een andere manier gaan winkelen: u berekent de cost" per wear. Wat kost een kledingstuk als u berekent hoeveel het kost elke keer u het draagt.
kleren Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: kleren DE kleren EN kleren ES. Definities op Encyclo.nl: kleren 6x. Vertalingen kleren NLFR. kl er n.
kleding / kledij / kleren taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
kleding / kledij / kleren. Kleding en kleren zijn neutrale woorden voor stukken textiel ter bedekking van het lichaam, kledingstukken. Die woorden komen vaak in samenstellingen voor. Kleding kan ook worden gebruikt voor de wijze van gekleed gaan. Steeds meer kijkers klagen over de kleding / kleren van presentatoren.
De Idioten én hun publiek gaan volledig uit de kleren VIER.
bol.com De kleren van de leider, Koen Marichal 9789463370363 Boeken.
De kleren van de leider wil het in alle openheid hebben over de betekenis van leiderschap, de rollen en verantwoordelijkheden, de overtuigingen en motivaties. Leiderschap is immers niet hetzelfde als een leidinggevende functie hebben of macht uitoefenen. Leiderschap heeft geen functieomschrijving.
Ouders willen geen kleren kopen Awel Luistert naar kinderen en jongeren.
Mijn moeder zegt altijd dat ik geen nieuwe kleren mag omdat ik er al teveel heb maar vroeger kocht mijn moeder altijd alles en ik mocht niet een kiezen wat ik mooi vond dus nu heb ik bev kleren die te lelijk zijn en die mijn moeder wel leuk vind en die moet ik dan aan ik voel me opschool echt een zwerver.
Synoniemen van kleren; ander woord voor kleren synoniemen.net.
dracht, goed, klederdracht, kledij, kleed, kleedsel, kleergoed, kleren, kloffie, kostuum, spullen, tenue, tooi, uitdossing, uitmonstering goed zn.: dracht, kleding, kledij, kleren, pak, plunje, tenue plunje zn.: goed, kleren, kloffie, pak kleedsel zn.: kledij, kleding, kleren. woordverbanden van kleren grafisch weergegeven.
Kledij / kleding / kleren.
Kledij / kleding / kleren. Gebruik je kleding, kledij of kleren in de volgende zin: Tieners zijn erg bezig met hun kledij/kleding/kleren? Kleding of kleren heeft de voorkeur in deze zin. Kledij is ook correct, maar heeft een beperkter gebruik dan kleding of kleren.
Kleren 6 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/kleren.: kleren zelfst.naamw.Uitspraak: klern wat je over je lichaam aantrekt Voorbeeld: in je nette kleren naar een receptie gaan'Synoniemen: kleding, kledij Kleren maken de man. door mooie kleren maak je een goede indrukniet in je kouwe kle. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/kleren.:
Merkkleding outlet online kopen Goedkope merkkleding bestellen bij Kleren.com.
De grootste online merkkleding outlet voor dames, heren en kinderen. Kleren.com is de merkkleding outlet winkel online met meer dan 4000 artikelen waarbij de kortingen oplopen tot 80% van de originele retail prijzen. Nooit meer wachten tot de sale, want bij kleren.com is het altijd sale!
Operatie Propere" Kleren" A.S.Adventure.
Outlet: Alle producten. Home Expertise Tips Operatie Propere" Kleren." Operatie Propere" Kleren." Hoeveel kledij neem je mee op wereldreis en hoe hou je ze proper onderweg? Dit intrigeert blijkbaar menige vriend familielid en ook voor jullie lichten Eva Thomas graag een tipje van de sluier op.

Contacteer ons